Bli kjent med oss i All onboard

«Vi har ikke hørt om noen vi, som tok vare på sine ansatte og som angret.»

Vi har vært leverandør av gode opplevelser og minner siden 1999!

Gjennom disse årene har vi fått en bred erfaring av hva som fungerer best, og hva som skal til for at du som kunde blir fornøyd. Vi har også kontaktnettverket som skal til for å kunne tilby deg et komplett arrangement, uten at det koster deg noe ekstra å ta det gjennom oss.

For oss står sikkerhet i høysetet. Det betyr at vi kun har sertifiserte skippere, og oppdatert sikkerhetsutstyr til enhver tid. Vi har et overordnet mål om at våre gjester alltid skal føle seg trygge.

Beliggenhet

Vi er spesialister på aktiviteter på Østlandet, hvor vi leverer aktiviteter både til lands og til vanns. Hele Oslofjorden, fra svenskegrensen, til Kragerø – vi arrangerer der dere er. Jomfruland-, Færder- eller Hvaler-nasjonalpark, unik skjærgård, mye historie og spennende øyer, gjør dette til en opplevelse våre gjester husker.

Suksesskriterier

  • ZModerne utstyr av god kvalitet
  • ZMotiverte medarbeidere som er glad i å yte det lille ekstra
  • ZGod oppfølging og planlegging av arrangementet
  • ZVelprøvde aktiviteter og destinasjoner
  • ZTilpassing av turen og arrangementet til gjestenes ønsker og behov

Leveringsgaranti

  • RAll onboard har leveringsgaranti på alle våre aktiviteter.
  • RVi garanterer et profesjonelt gjennomført arrangement.
  • RHvis arrangementet av sikkerhetsmessige grunner ikke kan gjennomføres, vil vi i samråd med kunden tilby alternativt sted og/eller aktivitet. Vi leverer noe som fungerer, uansett.
  • RFor oss kommer sikkerhet først, og så lenge det er sikkert, gjennomfører vi.

Følg oss på Facebook

Personer du møter:

Arne Georg Rønning

Han trives egentlig hvor som helst, spesielt når det har noe med aktiviteter å gjøre eller gjester å engasjere. Eier og daglig leder av All onboard og har jobbet med team og aktiviteter helt siden 1999. Trives ekstra godt i rib eller seilbåt, og drar gjerne på tur med mindre grupper i Norge og Europa. Utvikling, salg og teambygging er andre oppgaver han løser i All onboard.

Kristian Bartnes

Kristian har alltid et glimt i øyet og en kommentar på lur, noe som smitter over på resten. Han har en finger med i alle produksjonene på land og sørger for at det er system og orden i det vi gjør. Kristian er glad i å trene og holder seg godt i form.

Helene Rønning Rustan

Småbarnsmor med logistikk og fokus på detaljer. Helene sier aldri nei og er glad i å gjøre det lille ekstra for gjestene våre. Lang fartstid hos oss med mange produksjoner på land.

Lars Lauritzen

Har bakgrunn fra militæret og glad i orden og system. Lars er en lagspiller fra håndballen og aldri redd for å ta i et tak. Lager, logistikk og landaktiviteter er oppgaver Lars utfører på en strålende måte.

Eirik Rustan

Denne karen er glad i mat og praktiske løsninger og arbeid. Mange prosjekt følges tett opp av Eirik og landaktiviteter er det han jobber med hos oss.

Bjørn Håkon Ordemann Semb

Bjørn Håkon er blid og imøtekommende kar. Han jobber til daglig med prosjektledelse, og liker å kombinere logistikk med gode kundeopplevelser for å skape det beste arrangementet for dere! Bjørn Håkon har lang erfaring i All onboard, og gjennomfører alle typer arrangementer.

Isak Tønnesen

Engasjement og glede preger denne flotte trønderen. Løsningsorientert, forberedt og klar for innsats sent og tidlig. Isak er også veldig god som speaker og aktiviteter på land.

Herman Wessel

Herman er båtmann, og ribskipper med lang erfaring til sjøs bl.a. ombord på fullriggeren Sørlandet og mange timer ombord i båt og rib spesielt. Humor og en god historie får du alltid om du er med Herman på tur. Vi nyter også godt av Hermans humør og store innsats på landaktiviteter.

Pål Windingstad

Konsulent på heltid og ribskipper hos oss siden 2015. Pål er en glad gutt med masse humor og en dyktig formidler av historier. Seiler også så ofte han kan i sin First 40.7.

Lars Andreas Bjerck

Sjømann på heltid og ribskipper i ledige turnusperioder. Lars tar også vakter på Redningsskøyta i Horten. Seiler Melges på fritiden og er gjerne også med på landevent.