Vi kan også stille med den røde pick-up’en fra 1950-tallet, og fylle lasteplanet med is for å skape en perfekt bar for kald drikke.
Forslag til meny:
American BBQ meny; fire typer kjøtt – entrecote, svinenakke, spareribs med hjemmelaget BBQ saus og hele, store kyllinger servert med diverse salater og hjemmelaget potetmos, laget på stedet med «voksent» verktøy.
Alternative menyer/ tillegg; ribberull «ancient style», sliders med diverse tilbehør og hjemmelagde pølser.
Periode: Hele året
Kapasitet: 50 – 1000 pers
Tilbudet inkluderer leie av grill, utstyr, rigg, rydd, oppmøte, kokker, BBQ-meny, dessert og kaffe, drikkevarer (og evt. skjenkebevilling), bestikk, tallerkener og servietter – og evt leie av pick-up.
Vi er ikke avhengig av kjøkken – vi har med alt vi trenger og tar med oss alt etter endt måltid.