Smoker

En større grillopplevelse med smoker skal du lete lenger etter – og neppe finne maken til!

Antall deltagere

50 – 1000 pers

Tidsbruk

1.5 – 4 timer.

Årstid

Helårs

Langsteking er del av det saftige resultatet ved American BBQ.  Først blir kjøttet lett røkt ved at vi benytter fuktig eik og bjørk til grillingen, før varmen justeres opp for å få den sprø og smakfulle overflaten.

Vi kan også stille med den røde pick-up’en fra 1950-tallet, og fylle lasteplanet med is for å skape en perfekt bar for kald drikke.

Forslag til meny:
American BBQ meny; fire typer kjøtt – entrecote, svinenakke, spareribs med hjemmelaget BBQ saus og hele, store kyllinger servert med diverse salater og hjemmelaget potetmos, laget på stedet med «voksent» verktøy.

Alternative menyer/ tillegg; ribberull «ancient style», sliders med diverse tilbehør og hjemmelagde pølser.

Periode: Hele året
Kapasitet: 50 – 1000 pers

Tilbudet inkluderer leie av grill, utstyr, rigg, rydd, oppmøte, kokker, BBQ-meny, dessert og kaffe, drikkevarer (og evt. skjenkebevilling), bestikk, tallerkener og servietter – og evt leie av pick-up.

Vi er ikke avhengig av kjøkken – vi har med alt vi trenger og tar med oss alt etter endt måltid.

Praktisk

Antall deltakere: 50 - 1000 pers

Årstid: Helårs

Tidsbruk: 1,5-4 timer.

Annet: Det må være isfritt og varmere enn – 10 grader

Kan arrangeres på norsk og engelsk.

Følg oss på Facebook