Opplevelser i Tønsberg

Byen har en lang og rik historie som går tilbake til vikingtiden og middelalderen. Vi er gode på aktiviteter i Tønsberg, og sørger alltid for en god opplevelse.

Tønsberg, også kjent som Norges eldste by, er en populær sommerby som har mye å tilby besøkende.

En av de største attraksjonene i Tønsberg er bryggeområdet, som har et yrende liv med mange restauranter, kafeer og butikker. Bryggeområdet er spesielt populært om sommeren, når det arrangeres en rekke festivaler og båtrace, som tiltrekker seg besøkende fra hele landet.

Men Tønsberg har mer å tilby enn bare et pulserende bryggeliv. Byen har en lang og rik historie som går tilbake til vikingtiden og middelalderen. Et av de mest bemerkelsesverdige stedene i byen er Slottsfjellsmuseet, som ligger på toppen av Slottsfjellet og har utstillinger som tar deg gjennom Tønsbergs historie fra vikingtiden til moderne tid. Byen har også en rekke andre historiske steder, som Sem kirke og Tønsberg domkirke.

For de som ønsker å nyte naturen, er Tønsberg omgitt av vakre fjorder og strender, og tilbyr mange utendørsaktiviteter som sykling, padling og fotturer. Det er også flere små øyer i området, som kan nås med båt og som tilbyr flotte turmuligheter.

Tønsberg er en by som virkelig har noe for alle, enten du er interessert i historie, kultur, natur eller bare ønsker å nyte livet ved sjøen. Så ta en tur til Norges eldste by og opplev alt denne fantastiske sommerbyen har å tilby!

Gode opplevelser i tønsberg

Foto: Helge Høifødt / Wikimedia Commons

Overnatting og aktiviteter

Quality Hotel Tønsberg og Hotel Klubben

Byens storstuer hvor vi ofte har gjester og aktiviteter som Olabilrace, Ipadrace, LOLympiske leker, Film awards, Mord på hotellet eller vårt mobile escaperoom Deadline, ute eller inne hele året rundt

Følg oss på Facebook