Støtvig

Området er kjent for sin vakre beliggenhet ved sjøen og flotte friluftsmuligheter

Støtvig er et idyllisk tettsted som ligger langs kysten i Moss kommune i Østfold.

Området er kjent for sin vakre beliggenhet ved sjøen og flotte friluftsmuligheter.

Støtvig har flere fine badestrender og et yrende båtliv i sommermånedene, og det er mulig å leie båter og kajakker for å utforske kystlinjen og de nærliggende øyene. Det er også flere turstier og sykkelveier som går gjennom området, og som gir flotte utsikter over havet og landskapet rundt.

For de som er interessert i kultur og historie, har Støtvig også flere spennende steder å besøke. Blant annet ligger Moss Havnemuseum i området, som viser historien til Moss som en viktig havneby. Det finnes også flere kunstgallerier og verksteder i området, som gir muligheter for å oppleve lokal kunst og håndverk.

Støtvig er også et populært sted å besøke for å nyte god mat og drikke. Det er flere restauranter og kafeer langs kysten som serverer lokal mat og sjømat, og det er mulig å overnatte på et av de mange hotellene og campingplassene i området.

Enten du er interessert i friluftsliv, kultur eller mat og drikke, er Støtvig i Moss kommune et flott sted å besøke for å oppleve alt det vakre kystområdet har å tilby.

Støtvig

Foto: Helge Høifødt / Wikimedia Commons

Overnatting og aktiviteter

Støtvig Hotell

Hotellet bygget opp med tanken «et godt sted å komme hjem til» med inspirasjon fra Hamptons og New Englands -looket. Stedet har et meget fint spa og delikate rom.

På Støtvig har vi arrangert ulike aktiviteter siden åpningen i 2013, og kjenner området godt.

Hotellet ligger perfekt til for å starte en RIB tur, eller Seiling. Andre utendørs aktiviteter vi ofte har på Støtvig er iPad Race, Mesternes Mester, Kompani Hvermansen og Olabilrace.

Innendørs er hotellet godt egnet for Deadline, Dronebygging, Film award, Mord på hotellet og Paint and sip.