Stavern

Byen har en lang og interessant historie, og det er flere historiske steder og museer som tar deg gjennom byens fortid

Stavern er en vakker kystby som ligger i Vestfold, og er kjent for sin pittoreske bebyggelse, flotte natur og yrende kulturliv.

Byen har en lang og interessant historie, og det er flere historiske steder og museer som tar deg gjennom byens fortid, som for eksempel Staverns Fort og Larvik Museum.

Stavern har også mye å tilby når det kommer til kunst og kultur, med flere kunstgallerier, verksteder og atelierer som er åpne for publikum. Byen har også flere årlige arrangementer og festivaler, som for eksempel Stavernfestivalen og Kulturfestivalen i Stavern.

Byen er et flott sted for utendørsaktiviteter, med flere flotte strender og turstier i nærheten. Langs kysten finner du også vakre skjærgårder og små øyer som kan utforskes med båt. Stavern har et stort utvalg av restauranter, kafeer og butikker, og det er alltid noe å gjøre og oppleve i byen.

Enten du ønsker å lære mer om historie og kultur, nyte vakker natur, eller oppleve yrende kulturliv, er dette et flott sted å besøke.

Stavern

Overnatting og aktiviteter

Hotel Wassiliof

Litt i bakkant, unna all støyet fra båt og bryggeliv, ligger Wassiliof, et hotell som er en del av Unike Hoteller. Et herskapelig og gammelt hotell med masse historie i seg. På Wassiliof, og i Stavern sentrum, har vi arrangert teambuilding aktiviteter i flere år og er godt kjent i området. Hotellet ligger et steinkast unna sjøen og med RIB eller seiling får man virkelig opplevd den fantastiske skjærgården!

Både utendørs og innendørs har vi opp igjennom hatt Ipad Race, Deadline, Olabil, Grilling, Mesternes Mester, Kompani Hvermansen, Drone, Film award, Dronebygging og Paint and sip