Son

Son omgitt av vakre strender og turstier som kan utforskes til fots eller med sykkel

Son er en idyllisk liten kystby som ligger i Akershus, omtrent en times kjøretur fra Oslo.

Byen er kjent for sin sjarmerende bebyggelse, koselige kafeer og restauranter, og sin vakre beliggenhet ved Oslofjorden.

Son har mye å tilby når det kommer til mat og drikke, med flere prisbelønte restauranter og koselige kafeer som serverer alt fra sjømat til lokale spesialiteter. Byen har også en rekke små butikker og gallerier som selger håndverk og kunst fra lokale kunstnere.

For de som ønsker å nyte naturen, er Son omgitt av vakre strender og turstier som kan utforskes til fots eller med sykkel. I nærheten ligger også Høysand, en populær strand som er kjent for sitt klare vann og fine sand.

Kystbyen er også et flott sted for vannaktiviteter, med muligheter for å leie kajakker og båter, og utforske de vakre områdene rundt byen. Byen har også flere arrangementer og festivaler i løpet av året, som for eksempel Son Jazz Festival og Julemarkedet i Son.

Enten du ønsker å nyte god mat, utforske vakker natur eller delta på lokale arrangementer, er Son et flott sted å besøke.

Overnatting og aktiviteter

Son Spa

Godt skjermet for vær og vind fra Oslofjorden trekker hotellet til seg mange gjester som ønsker å benytte seg av det flotte inne- og utendørs spaanlegget.

Hotellet har gjennomgående høy standard, helt fra du går inn hovedinngangen til du legger deg i senga på kvelden. Med store og moderne møterom har Son Spa lagt til rette for å ha masse teambuilding aktiviteter innendørs, men også i flotte områder ute.

La et iPadrace ta dere med på en rundtur innom sommerperlen Son sentrum, eller sett dere i en RIB og bli fraktet ut i havgapet. I nærområdet rundt hotellet er det fine området til å ha Mesternes Mester, Olabil, 5-kamp eller Kompani Hvermansen.

Store og flotte møterom inne gjør det enkelt å ha Deadline, Dronebygging, Paint and sip, Film award eller Mord på hotellet.