Sandefjord

Byen er et populært reisemål for både norske og internasjonale turister, og har mye å tilby for alle som besøker

Sandefjord er en sjarmerende by som ligger i Vestfold, kjent for sin vakre beliggenhet ved havet og sin rike maritime historie.

Byen er et populært reisemål for både norske og internasjonale turister, og har mye å tilby for alle som besøker.

En av de største attraksjonene i Sandefjord er byens flotte strandpromenade, som strekker seg over flere kilometer langs kysten. Her finner du en rekke kafeer, restauranter og butikker, samt flere flotte strender som er perfekte for en dag med sol og bading.

For de som er interessert i historie og kultur, er Sandefjord et spennende sted å besøke. Byen har en rik sjøfartshistorie som går tilbake til 1800-tallet, og det er flere museer og utstillinger som tar deg gjennom byens historie. Blant annet kan du besøke Hvalfangstmuseet, som viser historien om norsk hvalfangst, og Sandefjord Museum, som har utstillinger om byens sjøfartshistorie.

Byen er også et flott utgangspunkt for å utforske Vestfold og området rundt. Byen har flere flotte turstier og sykkelruter, og det er mulig å leie kajakk eller båt for å utforske skjærgården. Det er også flere spennende attraksjoner i nærheten av Sandefjord, som for eksempel Midgard historiske senter, som tar deg med tilbake til vikingtiden.

Dette er en by som har noe å tilby for alle, enten du er interessert i historie, kultur, natur eller bare ønsker å nyte livet ved sjøen. Så ta en tur til Sandefjord og opplev alt denne flotte byen har å tilby!

Sandefjord aktiviteter

Overnatting og aktiviteter

Park Hotell Sandefjord

Hotellet er en flott overnattingsmulighet for besøkende som ønsker å utforske byen. Hotellet tilbyr moderne og komfortable rom, samt en rekke fasiliteter som restaurant, bar og møte- og konferanserom.

Byen er et fantastisk utgangspunkt for rib og seiling. På land vil 5-kamp, Mesternes Mester, Ipadrace og vårt mobile escaperom Deadline være gode aktiviteter.