Larvik

Kjent for sin rike historie, flotte natur og sjarmerende bebyggelse

Larvik er en vakker kystby som ligger i Vestfold, og er kjent for sin rike historie, flotte natur og sjarmerende bebyggelse.

Byen har en lang og interessant historie, og det er flere museer og historiske steder som tar deg gjennom byens fortid, som for eksempel Larvik Museum og Herregården.

Byen er også et flott sted for utendørsaktiviteter, med flere flotte strender og turstier i nærheten. Langs kysten finner du også vakre skjærgårder og små øyer som kan utforskes med båt. Byen er også hjem til flere årlige arrangementer og festivaler, som for eksempel Larvik Mikrobryggerifestival og Larvik og Stavern jazzfestival.

De har også et stort utvalg av restauranter, kafeer og butikker, og det er alltid noe å gjøre og oppleve i byen. Enten du ønsker å lære mer om historie og kultur, nyte vakker natur, eller bare slappe av og nyte livet ved kysten, er Larvik et flott sted å besøke.

Larvik

Overnatting og aktiviteter

Farris Bad og Quality Hotel Grand

Kun et steinkast fra hverandre. Hotellene med utsikt rett ut i havgapet, og som virkelig har spesialisert seg på kurs- og konferansegjester fra hele verden. Farris Bad kan i tillegg by på en fantastisk spaavdeling.

Begge hotellene er flotte utfartssteder for Rib og Seiling, men og for mange landaktiviteter. Ipad Race, Mesternes Mester, 5-kamp, Kompani Hvermansen, Grilling, Olabil, Deadline, Film award, Paint and sip og Dronebygging for å nevne noen.