Om oss

All onboard

Vi har vært leverandør av gode opplevelser og minner siden 1999. Gjennom disse årene har vi fått en bred erfaring av hva som fungerer best mulig og hva som skal til for at du som kunde blir fornøyd. Vi har også kontaktnettverket som skal til for å kunne tilby deg et komplett arrangement, uten at det koster deg noe ekstra å ta det gjennom oss.

For oss står sikkerhet i høysete. Det betyr vi bare har sertifiserte skippere og til enhver tid oppdatert sikkerhetsutstyr. Vi har et overordnet mål om at våre gjester alltid skal føle seg trygge.

Beliggenhet

Vi er spesialister på event på østlandet, hvor vi leverer event både til lands og til vanns. Hele Oslofjorden, fra svenskegrensen, til Kragerø – vi arrangerer der dere er.
Jomfruland-, Færder- eller Hvaler-nasjonalpark, unik skjærgård, mye historie og spennende øyer, gjør dette til en opplevelse våre gjester husker.

Suksesskriterier

– Moderne utstyr av god kvalitet
– Motiverte medarbeidere som er glad i å yte det lille ekstra
– God oppfølging og planlegging av arrangementet
– Velprøvde aktiviteter og destinasjoner
– Tilpasser turen og arrangementet etter gjestenes ønsker og behov

Leveringsgaranti

All onboard har leveringsgaranti på alle våre event.
Garanterer et profesjonelt gjennomført arrangement.
Hvis arrangementet av sikkerhetsmessige grunner ikke kan gjennomføres, vil vi i samråd med kunden, tilby alternativt sted og/eller aktivitet. Vi leverer noe som fungerer, uansett.
For oss kommer sikkerhet først, men så lenge det er sikkert, gjennomfører vi.

 

Personer du møter:

Victor Buer

Jobber med gjennomføring av ulike arrangementer både til sjøs og på land. Victor er glad i å trene og utdanner seg til PT. Han deler gjerne en god historie og med sine gjester.

Arne Georg2
Arne Georg Rønning

Eier og daglig leder av All onboard. Jobber med salg, tilrettelegging og gjennomføring av alle typer arrangement. Sevice er en rød tråd i hva Arne Georg er opptatt av.

Joe-Helge Ruud

Jobber med salg til daglig i Telemark og gjennomfører arrangement på land. Han er engasjert ekte og troverdig i alt han foretar seg.

Richard2
Richard Dahl

Er vår altmuligmann med  smil og godt humør. Richard gjennomfører landarrangement og flytter båter. Han har dessuten evnen til å ha mange baller i lufta samtidig.

Arne Fredrik
Arne Fredrik Næss

Prosjektleder og ansvarlig for landaktiviteter. Jobber med både salg, web og Facebook. Arne Fredrik har alltid en god løsning og et hyggelig smil på lur.

Haakon2COPY
Haakon Seeberg

Er lommekjent i skjærgården, jobber både som rib og seilskipper. På fritiden er Haakon med på Redningsskøyta.