Om oss

All onboard

Vi har vært leverandør av gode opplevelser og minner siden 1999. Gjennom disse årene har vi fått en bred erfaring av hva som fungerer best, og hva som skal til for at du som kunde blir fornøyd. Vi har også kontaktnettverket som skal til for å kunne tilby deg et komplett arrangement, uten at det koster deg noe ekstra å ta det gjennom oss.

For oss står sikkerhet i høysetet. Det betyr at vi kun har sertifiserte skippere, og oppdatert sikkerhetsutstyr til enhver tid. Vi har et overordnet mål om at våre gjester alltid skal føle seg trygge.

Beliggenhet

Vi er spesialister på eventer på Østlandet, hvor vi leverer event både til lands og til vanns. Hele Oslofjorden, fra svenskegrensen, til Kragerø – vi arrangerer der dere er.
Jomfruland-, Færder- eller Hvaler-nasjonalpark, unik skjærgård, mye historie og spennende øyer, gjør dette til en opplevelse våre gjester husker.

Suksesskriterier

– Moderne utstyr av god kvalitet
– Motiverte medarbeidere som er glad i å yte det lille ekstra
– God oppfølging og planlegging av arrangementet
– Velprøvde aktiviteter og destinasjoner
– Tilpassing av turen og arrangementet til gjestenes ønsker og behov

Leveringsgaranti

All onboard har leveringsgaranti på alle våre eventer.
Vi garanterer et profesjonelt gjennomført arrangement.
Hvis arrangementet av sikkerhetsmessige grunner ikke kan gjennomføres, vil vi i samråd med kunden tilby alternativt sted og/eller aktivitet. Vi leverer noe som fungerer, uansett.
For oss kommer sikkerhet først, men så lenge det er sikkert, gjennomfører vi.

 

Personer du møter:

Victor Buer

Jobber med gjennomføring av ulike arrangementer både til sjøs og på land. Victor er glad i å trene, og er utdannet PT. Han deler gjerne en god historie og med sine gjester.

 

Bjørn Håkon Elgen Semb

Jobber med arrangementer på land, samt nettside og det digitale. Bjørn Håkon studerer i Trondheim, men er ofte å finne på arrangementer på Østlandet.

Arne Georg2
Arne Georg Rønning

Eier og daglig leder av All onboard. Jobber med salg, tilrettelegging og gjennomføring av alle typer arrangement. Sevice er en rød tråd i alt Arne Georg er opptatt av.

 

Helene Rønning Rustan

Dette er ei energisk, glad og dyktig jente du møter på mange av våre arrangementer. Helene holder kontroll på gutta, og sørger for at alt går som det skal.

Haakon2COPY
Haakon Seeberg

Haakon er lommekjent i skjærgården, og jobber både som rib- og seilskipper. På fritiden er han med på Redningsskøyta.