Destination Management Company

All onboard

Vi har vært leverandør av gode opplevelser og minner siden 1999. Gjennom disse årene har vi fått en bred erfaring av hva som fungerer best mulig og hva som skal til for at du som kunde blir fornøyd. Vi har også kontaktnettverket som skal til, for å kunne tilby deg et komplett arrangement, uten at dette koster deg noe ekstra å ta det gjennom oss.

For oss står sikkerhet i høysete. Det betyr vi bare har sertifiserte skippere, oppdatert sikkerhetsutstyr og det at folk skal føle seg, og være trygge er overordnet.

Beliggenhet

Vi er spesialister på event i Vestfold. Men leverer event til sjøs og på land over hele Østlandet. Hele oslofjorden, fra svenskegrensen, til Kragerø, vi arrangerer der du er.
Spør du oss om hvor det hadde passet å ferdes til sjøs, er vårt svar Norges nyeste i sitt slag, Færder Nasjonalpark. Unik skjærgård, mye historie og spennende øyer, gjør dette til en opplevelse våre gjester husker.

Suksesskriterier

– Moderne utstyr av god kvalitet
– Motiverte medarbeidere som er glad i å yte det lille ekstra
– God oppfølging og planlegging av arrangementet
– Velprøvde aktiviteter og destinasjoner
– Tilpasser turen og arrangementet etter gjestenes ønsker og behov.

Leveringsgaranti

All onboard har leveringsgaranti på alle våre event.
Garanterer et profesjonelt gjennomført arrangement.
Hvis arrangementet av sikkerhetsmessiggrunner ikke kan gjennomføres, vil vi i samråd med kunden, tilby alternativt sted og/eller aktivitet. Vi leverer noe som fungerer, uansett.
For oss kommer sikkerhet først, men så lenge det er sikkert, gjennomfører vi.